La Cooperativa

L’any 1969 un grup de santboians sensibilitzats amb els nens i joves discapacitats, va constituir el Patronat Joan XXIII, creant una aula per tal d’atendre les seves necessitats.

cropped-logo_institucio.jpgEls professionals que començaren aquesta tasca, van constituir  l’any 1978, la Cooperativa d’Ensenyament Balmes (actualment Institució Balmes sccl), una formula jurídica i d’associació que expressava la voluntat constant de compartir i fer créixer  un projecte entre tots els seus participants.

Així, els estatuts de la Cooperativa defineixen la nostra missió: “oferir serveis educatius i d’assistència sanitària i en salut mental a la població infantil i juvenil amb necessitats educatives especials, preferentment a la comarca del Baix Llobregat”

localitzacio balmes IILa Cooperativa INSTITUCIÓ BALMES, S.C.C.L, té el seu domicili social al carrer Eucaliptus, núm.33 de  Sant Boi de Llobregat 08830 (Barcelona).

Figura inscrita en el Registre Territorial de Cooperatives de Barcelona en el full BN-2883, classificada com Cooperativa de Treball Associat i iniciativa social amb data de constitució de 23 de febrer de 1978.

La Cooperativa està constituida per 51 socis (2016) i mes de 20 professionals i actualment gestiona 4 serveis i atent a X alumnes, X families.

coopsiniciativasocial_bn_ok

Anuncis